P720-Optimus-3D-Max

Een ander toestel dat pas sinds kort op de markt is, is de P720-Optimus-3D-Max. Zoals de naam al zegt betreft het hier een 3D-toestel. Met de P720-Optimus-3D-Max kun je namelijk films en spellen beleven in een driedimensionale omgeving; zonder dat je hiervoor een 3D-bril nodig hebt. Deze smartphone heeft namelijk een 2D-naar-3D-converter ingebouwd waardoor 2D-beelden rap worden omgezet naar 3D-beelden. Deze 3D-functie in combinatie met het haarscherpe beeld dat de P720-Optimus-3D-Max te bieden heeft zorgt voor een hele beleving wanneer je een film gaat kijken of een spel gaat spelen op de smartphone.


LG is met het produceren van de P720-Optimus-3D-Max een heel andere weg in geslagen dan het door LG eerder geproduceerde model. Met dit toestel beleef je de toekomst van het 3D in zakformaat, waardoor de P720-Optimus-3D-Max op het gebied van 3D-beleving ver voor is op de concurrerende smartphones met eenzelfde 3D-functie.
Deze smartphone beschikt over een Ultra-Powerful 1.2 GHz Dual Core Processor. Het verwerken van data en het converteren van 2D-beelden naar 3D-beelden is met deze mobiele telefoon snel gebeurd. Doordat deze smartphone over zo’n goede processor beschikt zal het bekijken van een film of het gebruiken van applicaties op de mobiele telefoon zonder kleine storingen of anderszins onderbrekingen gaan.
Het beeld van de P720-Optimus-3D-Max is 4,3” inch en zorgt ervoor dat het afspelen van 3D-films op de mobiele telefoon levensecht lijkt. Het scherm van deze smartphone is helemaal aanpasbaar naar de instellingen waarmee jij het liefst werkt, ook de instellingen op het gebied van 3D-weergave is op deze smartphone geheel instelbaar. Tevens heb je ruim voldoende geheugen bij deze smartphone; de P720-Optimus-3D-Max heeft namelijk een geheugen van 8 gigabytes. Hierdoor kun je gemaakte foto’s en video’s gemakkelijk op de mobiele telefoon opslaan, zonder dat dit een aanslag is op je opslagcapaciteit.

Naast al deze uitgebreide specificaties heeft de P720-Optimus-3D-Max ook nog eens een prachtig design. Wanneer het op design aankomt staan de telefoontoestellen van LG hoog op de ranglijst. Met een professioneel en tegelijkertijd simpel design weet LG de consument steeds weer te verbazen. De P720-Optimus-3D-Max is een zeer dunne telefoon waardoor hij gemakkelijk in de broekzak past en dus makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast ligt deze smartphone heerlijk in de hand waardoor je effectiever kunt werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *